Hem > Varför mopedbil?

Varför mopedbil?

JAG OCH MIN Aixam

VI HAR ALLA BRA ANLEDNINGAR ATT VÄLJA AIXAM!

Jag gillar bekvämlighet

Jag gillar bekvämlighet

Regn, blåst, kyla... Nej tack!

Snygg insida, bekväma säten, elhissar på fönstrena, värme, AC... Det är komfort, AIXAM-style. Jag älskar det och det gör mina vänner också!

Jag är fri!

Jag är fri!

Det är så skönt att slippa be mina föräldrar hämta mig någonstans mitt i natten, eller köra mig till stan för att jag ska umgås med mina vänner! Oavsett om det är natt eller helg, så kan jag komma och gå som jag vill. Och frihet, det gillar jag! Jag behöver inte störa mina föräldrar och det känns bra att klara sig själv!

Vi behöver utrymme

Vi behöver utrymme

Sport, hobbyer, ledighet... Jag har alltid massor av saker som ska med mig jämt! Kofferten i min AIXAM är så stor att jag inte behöver tänka på vad jag kan ta med mig. Min sportutrustning, gitarren, förstärkaren, tält... Jag behöver inte välja, jag tar med allt!

Säkerhet framför allt!

Säkerhet framför allt!

I min Aixam, är ABS standard. ABS hindrar hjulen från att låsa sig vid en häftig inbromsning. Bilens inbromsning blir kontrollerad och minskar risken för sladd, oavsett vad det är för underlag. Och det känns tryggt!

Jag är alltid uppkopplad

Jag är alltid uppkopplad

Aixam Connect, 9" touchskärm med USB-uttag, Bluetooth, Android Auto och Apple CarPlay... Min AIXAM är så häftig! Jag kan ringa hands-free, eller lyssna på eller diktera SMS utan att tumma på säkerheten. Och när bilen står still, kan jag använda alla mina appar! Så praktiskt!

Ditt ansvar

Ditt ansvar

Du får fortfarande inte bara sätta dig bakom ratten och köra, trots att våra bilar inte kräver ett körkort.

Du måste ändå lära dig att köra.

Utbildningen består av både teori och praktiska delar så som övningskörning. För att få göra de praktiska delarna ska du ha fyllt 14 år och 9 månader och ha ett körkortstillstånd.

Mopedutbildningen ska ske hos en behörig utbildare och den är minst tolv timmar lång. Den består av minst fyra timmars praktisk träning. Totalt kan det bli mer än tolv timmar, beroende på hur du klarar de teoretiska och praktiska momenten.

Du kan boka tid för kunskapsprov när utbildaren rapporterat att du gått utbildningen. Utbildningen för AM gäller sedan i fem år.

Skippa bussen, kör själv!

Skippa bussen, kör själv!

Spara tid

Spara tid

Gå upp kl 5 på morgonen för att hinna med bussen, eller sov lite längre, det valet är väl inte ens svårt...?

Jag och min AIXAM har stil!

Jag och min AIXAM har stil!

Jag väljer färg, modell och utrustning. Min AIXAM är så snygg och speciell, precis som jag!

Höj volymen!

Höj volymen!

Det bästa ljudet!

Inbyggda 130mm högtalare i dörrarna (2, 4 eller 6 beroende på modell), AIXAM concert HP med baslåda och tweeters, och dessutom ytterligare en förstärkt Pioneer subwoofer... Allt man behöver för ett fantastiskt ljud i bilen! Det känns nästan som att vara på konsert!